Kenduri Hakeem, Ikea, dan Acha Septriasa.



Assalamualaikum semua.. 

Weekend ini memang sangat menghepikan bagi saya. It's Hakim's wedding and our mini gathering. Macam saya ceritakan dalam entry ini, hasil sumbangan rakan sekelas kami nak hadiahkan sofa untuk Hakeem's wedding gift. Sesampai kami dari Johor kami terus ke IKEA Damansara untuk mencari sofa-bed untuk hadiah Hakim tapi malangnya safe tu dah habis. Murah dan cantik memang lah habis cepat.Udah la time tu pun dah pukul 8 lebih. So, kami amik sofa lain yang range harga masih sama dan inilah hasilnya!


Hakim with her wife, Ainie dah rasmikan sofa yang kami 1 kelas bagi. Memang puas hati walaupun delivery IKEA tu lambat sikit sebab ada salah faham. hehe. Tapi okay lah. Selain itu, ada lagi surprise untuk Hakim & wife. Dirga my ex-classmate from Indonesia brought Acha Septriasa datang kenduri sama-sama. Diorang ni kawan so datang la sama2. No gosip2 okay. Acha is very nice girl, walaupun artis popular dia biasa ja. Makan semeja kami suma yang bising ni dan melayan tetamu yang nak bergambar dengannya.

Bergambar time sampai. Dirga dah macam pelakon sinetron dengan baju batiknya. Dia flies from Indonesia pagi nya sampai, malam ni terus balik sana. Dia datang semata-mata wedding Hakim. But overall, yang paling best mestilah dapat jumpa geng2 degree balik. sangat2 best! Catch up banyak jugak update from them and I got to discover Wangsa Maju area and dapat kawan baru lagi.


Senyuman yang pening sebab terlalu banyak kamera. keke.




Saya dan Nadeya tengah mereka kad tahniah kawen on the spot. auw pulak rasa.

xxperlu rehatxx

11 comments:

  1. kreatif tul kad on the spot.. :D..
    tahniah kepada yg dah berkahwin.. smg bahagia berpanjangan hingga ke akhirnya.. ameeennn..

    ReplyDelete
  2. itu la pasal. tak dak kad yg besar. kad kecik tak muat nak letak nama

    ReplyDelete
  3. mia singgah sini.. acha chumel lah..

    ReplyDelete
  4. BESTNYER DPT ACHA...SUKA DIA SB CUMEL..

    ReplyDelete
  5. Seronoknya ada kawan-kawan rapat yang sangat baik dan sporting. :)

    ReplyDelete
  6. xmcm gempak lak kan retis dtg...huhu

    *chumel acha ^.^

    ReplyDelete
  7. memorable moment! acha so pretty ya ^_^

    ReplyDelete
  8. Mia Meymi:aah, comey je dia

    Alin Marlini: yeppp. dia cumel n sopan

    AwieKashi: itu la pasal. terkejut pengantin

    cik sakura: tq singgah :)

    iedaurora: very true!

    LadyBird: insyaAllah..ameen

    kakcik: km mmg sporting.mmg best!

    Cik Pieja: tp yg best dpt jupe kwn2 gak disamping artis tu :)

    ReplyDelete

 

Her Blog Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template